onsdag 18 juni 2014

Varför en blogg?

För min egen del tycker jag det känns bra att kunna beskriva ett syfte med en blogg. Det kan vara så enkelt att man vill visa upp vackra foton eller blogga om sin matlagning. Jag har tidigare inte varit intresserad av att ha blogg eftersom jag inte ”bara” vill föra dagbok utan ett syfte. Jag har nu kommit till en annan punkt där jag hoppas och vill kunna inspirera. 

I stora drag kommer det handla om foton då det finns ett ganska stort intresse för fotografering. Istället för bilder på facebook och instagram tänkte jag att detta kunde vara en rolig idé. Eftersom vi älskar naturen och friluftsliv vill vi gärna dela med oss av detta. Det handlar om att uppskatta och ta vara på den fantastiska natur precis där du lever och i närområden, för vi har så mycket vackert omkring oss! Bilderna kommer även visa ett liv på landet, på vad vissa kallar en ”utdöende” landsbygd långt från staden och vad det innebär. Jag tror inte ni ska förvänta er en massuppdatering för det har vi helt enkelt inte tid till. Man måste prioritera att leva och att uppleva först och främst! Men lite fina bilder då och då med en textsnutt till kan ni nog förvänta er.


Detta är alltså syftet med bloggen. Sen kan självklart saker förändras och det kan gå fort. Vi vet aldrig var livet för oss och därför kan såklart även denna lilla blogg förändras. Det märks väl!

Jag som skriver heter Hanna och min sambo Mårten kommer såklart också vara med på ett hörn, framför allt på bilder.


Välkommen att följa oss!Mårten med tält och kajak vid havet

Hanna bland de vackra skogarna i inlandet
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12298407/?claim=8cq8p9jbfep">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar