torsdag 3 juli 2014

Framsteg i grönsakslandetFör lite mindre än en månad sedan satte jag och Mårten pärer tillsammans med mina föräldrar och min brors sambo. En rolig aktivitet när vädret är med en och det var det den kvällen.

Nu ser det så här trevligt ut i pärlandet.

Jag letade även fram två pallkragar som jag sådde lite grönsaksfrön i. Det blev bland annat morot, persilja, dill och sallad.


För några veckor sedan såg det ut så här i pallkragarna. Det är roligt när det växer så pass fort som det gör, synd bara att ogräset växer i samma fart, om inte fortare. All denna jord utgör inte ett grönsaksland utan en del av vår gräsmatta. Vi fick lov att gräva upp delar av gräsmattan eftersom vi behövde dra in nya vattenledningar till huset. Snart kommer det förhoppningsvis vara grönt även här.Idag har rädisorna kommit så här långt, så härligt att äta det man själv odlat! Nu får vi hoppas att övrigt tar sig lika bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar