lördag 12 juli 2014

Tips - Utforska Höga Kusten

I sommar kanske det är dags att utforska Höga Kustens utbud? Gör det för det är värt det!
Det gäller både för dig som bor i närheten och för dig som kommer långväga.

Själv så bor jag verkligen i krokarna och jag har tidigare var dålig på att "turista" inom kommunen och dess omnejd men har med åren blivit allt bättre och oj så mycket det finns att besöka. Att utforska i närområdet är inte dumt, framför allt behöver du inte lägga ned flera dagar på bara resan och på så vis kan du spara pengar. Det kan räcka med en dagsutflykt och kanske en övernattning på det sen byter man ställe och aktivitet.Varför inte växla mellan kulturella äventyr till vandring i skogen? Det är lätt att tro att man måste åka så långt när man ska på semester för att få "den där upplevelsen" men jag kan lova att det räcker och blir över med det utbud som finns här omkring om man bara ger det en chans.

Jag har ett gratistips gällande vad Höga Kusten har att erbjuda och det är att kika i sommarens Magasin Höga Kusten. För att vara gratis är den riktigt fin och välgjord och ger en hel del trevliga tips! Magasin Höga Kusten finns att hitta här men även till exempel på turistbyråer.Bland annat finns en sida om den smarriga Myckelgensjöglassen vilken tillverkas i grannbyn. Prova glassen med granskott!


En annan rolig sak är att det finns en bild med som jag tagit. Inte märkvärdigt alls men väldigt kul för en hobbyfotograf som mig! Surfbilden är den jag tagit och självklart är det Mårten som surfar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar