måndag 14 juli 2014

Välkommen semester

Nu har jag äntligen semester, Mårten får vänta lite till. Såklart hoppas man som alltid på fint väder men även om vädret är lite sämre ska jag njuta av de lediga dagarna jag har.


Nu när vi bor i Skalmsjö har vi det så härligt på hemmaplan att man knappt behöver åka iväg. När man kliver utanför dörren känns det som man står mitt i en tavla. Frihetskänslan man kan känna när man är iväg och exempelvis fjällvandrar känner jag även här. Här kan jag i lugn och ro äta äta frukost utomhus.


Jag kan sitta ute sent på kvällarna och bara njuta av lugnet. Ja, ljudet från fåglarna och koskällorna stör inte direkt!


Bada är ett måste och här har vi i princip hela sjön för oss själva. Varför trängas när man inte behöver?


Även fast vi har det så fint här har vi självfallet planer som innehåller kajak, vandring och lite andra påhitt! Precis vad och var det blir ja det beror på väder och vind, men under tiden har vi det fint här hemma!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar