måndag 15 september 2014

Sensommarmorgon i Skalmsjö

I lördags klev vi upp ganska tidigt, packade ryggsäcken och åkte några minuter från hemmet för att ta oss upp till ett favoritställe och äta frukost. Dimman var tjock men uppe på berget kunde vi spana ut över vidderna och se hur dimman allt eftersom lättade. Jag kunde till och med plocka blåbär till gröten. Kort och gott ett härligt minne från en mycket speciell sensommardag. Det blir extra speciellt när man kan uppleva något sådant här vackert på hemmaplan.2 kommentarer:

  1. Vad kul att hitta till din blogg (via FB och Bredbyns Anslagstavla)! Mycket fina bilder!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Roligt säger jag också om att du har hittat till min blogg! Jag har faktiskt sedan tidigare kikat på din blogg, jag tycker om den :)

      Radera