torsdag 30 oktober 2014

Längtan efter snön

Den här tiden på året tycker jag är lite trist, de vackra höstfärgerna är borta och det är mörkt och ruggigt. Lite mindre att göra utomhus men kanske perfekt tid för renovering invändigt. Vilket tajming av oss!
Nä nu ser jag framemot vintern istället och hoppas på mycket snö!

Blir det som jag önskar tänker jag.. 


..gå på topptur


..åka utför


..åka längdskidor på berget i Skalmsjö..dricka kaffe och fika utomhus


..och bara vara 


6 kommentarer:

 1. Det låter så sunt Hanna! Jag tycker verkligen att du ska satsa på alla dom där punkterna, men framför allt den sista :) Hoppas verkligen att vi ses snart. Vi är så nyfiken på hur ni bor ju! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det där med att bara vara behöver man lite nu och då. Får vi bara iordning i hallen så är ni mer än välkomna! Vi ser verkligen framemot ett besök från er. Kram

   Radera
 2. VIlka vackra bilder! Blir så otroligt vintersugen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Ja visst blir man sugen. Den här tiden, precis innan snön kommer på riktigt kan vara lite mörk och tråkig och då längtar man!

   Radera
 3. Hej! Hittade precis hit och måste säja vilka härliga vinterbilder!!

  En liten fråga bara: hur fick du till gilla knappen under inläggen....
  har länge sökt en lösning på hur man gör det på blogspot...
  Mvh Susanne/Fjällripan

  SvaraRadera
 4. Hej Susanne! Du har ju en jättefin och inspirerande blogg! Vad kul att du kikat in hos mig. Ja du, är verkligen inte duktigt på detta med bloggens utseende. Men om jag minns rätt sökte jag på Google efter "gilla knapp blogspot" och då kom det upp lite olika förslag på hur detta skulle lösas. Jag testade och tillslut dök det upp en knapp på min sida, vet dock inte hur jag ändrar till att det står på svenska!

  /Hanna

  SvaraRadera