måndag 24 november 2014

Skridskor på Ottsjön

Förra helgen var vi i Jämtland och söndagen spenderas på Ottsjön. Helt fantastisk natur och isen gick inte av för hackor den här helgen. Fjällbyn Ottsjö ligger cirka 2-3 mil från Åre och har blivit ett av vara favoritställen i Jämtland. För övrigt finns här ett jättemysigt hotell, Ottsjö Fjällhotell, som verkligen kan rekommenderas för den som vill övernatta.

Jag som spelat ishockey i 19 år av mitt liv förstår inte grejen med att typ alla med långfärdsskridskor åker utan hjälm. Jag har alltid haft hjälm på mig när jag klivit på isen. Nog förstår jag att man inte "tänkt" ramla och att man åker kontrollerat men det finns sprickor eller annat som gör att man faktiskt kan stypa. Jag fortsätter med min hjälm i alla fall!Vi var inte ensamma om att åka skridskor, det var många som åkte, unga som gamla. Ja, till om med barnvagnar hade man med ut, kika på bilden!


Vi åkte i solnedgången.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar