torsdag 18 december 2014

Då var stjärnan på plats

Granen har faktiskt stått pyntad och fin i en veckan men toppstjärnan har varit på vift.Jag köpte den förra året på en loppis och har legat i en byrålåda hos mina föräldrar sen dess, men nu äntligen är den på plats!


Granen hämtade vi för några veckor sedan, med fyrhjuling och i sällskap av tre hundar. Kanske inte den mest perfekta men det tycker inte jag spelar någon roll överhuvudtaget, det är granen i sig som är poängen. 


Pyntningen blev lite annorlunda då jag märkte att den enda ljusslingan jag hade var jättekort med bara ett fåtal lampor. Tur var hade jag en ljusslinga med pappstjärnor som jag kunde komplettera med. Sen har jag hängt på allt möjligt som ni ser, smällkaramell jag gjorde när jag var barn, polkagrisstänger, gamla fina julgranskulor och inte minst mammas sydda hjärtan. Inget är perfekt men det är själva charmen tycker jag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar