tisdag 23 december 2014

Julfint i hemmet

Jag tänkte bjuda på några skymtar av mitt julpyntade hem. Det mesta i gammaldags stil skulle jag väl säga. Ja, man tager vad man haver helt enkelt och då blir det mycket åt det hållet. Vissa saker har jag grävt fram bland mitt julpynt som barn och vissa saker har jag ärvt och fått. Sen har jag vissa saker som är nyköpta men den röda tråden i pyntandet är väl ändå den gamla känslan.


I vardagsrummet har jag hängt en pappersgirlang i taket.


En vimpel av en gammal bok pryder mitt loppisfyndade skåp i vardagsrummet.


En pappersklocka hänger fint i hallen.


Namnet på dessa är något oklart men de snurrar i alla fall väldigt fint i fönstret i trappen på ovanvåningen.


Den här har jag gjort som barn och tycker den fortfarande piffar upp fint!


Självfallet lägger jag på mina fina trasmattor som gör susen för att få den där mysiga ombonade känslan.


1 kommentar: