onsdag 3 december 2014

Ren och skär magi

Kombinationen snö, solsken och helt underbar is är bara helt magisk! 
Så här på landet har man allt för sig själv också, man behöver aldrig trängas med andra.
Bara några minuter från hemmet och jag kanske upplevt vinters bästa. Och så finns det de som säger att det inte finns något att göra på landsbygden! Prova slå detta i stan!

3 kommentarer:

  1. Hej Hanna, Lars Söderqvist här. På efternamnet förstår kanske att dina grannar är mina föräldrar. Underbara bilder du postar på din blog, jag hittar dem via Gertrud på FB. Just dessa bilder blir jag inte klok på - skalmsjösjön, nja, hällvattnet, nog inte heller.. Men underbart ändå. Tack

    SvaraRadera
  2. Hej! Roligt att du hittat hit! Ja jag förstår du inte riktigt blir klok för det är varken Skalmsjösjön eller Hällvattnet utan sjön uppe vid Björkvik! Jag har knappt varit där och ändå är det så nära.

    SvaraRadera
  3. Aha, Björkviksjön, har varit där och plockat bär o svamp, men det var läääänge sedan (och ingen is;) ). Tack igen gör fina bilder. Lars

    SvaraRadera