måndag 9 februari 2015

Höns och trädgårdsland


Jag och Mårten är båda såna personer som inte tycker om att sitta still, vi vill att det händer saker och vi vill hela tiden utvecklas. Då får man ju också se till att hitta på saker, det är väl lite det livet handlar om!

På hemmafronten har vi gjort slag i saken och tillsammans med mina föräldrar är tanken att vi ska skaffa hönor till våren/sommaren. Pappa håller just nu på att bygga ett portabelt hönshus så var det hamnar har jag ingen aning om! Jag och mamma har även kommit överens om att ha ett gemensamt trädgårdsland. Det gör det hela mycket roligare och inspirerande, framför allt när man ska rensa ogräs.

Jag anar starkt att det kommer mer uppdatering på bloggen kring detta. Ha tålamod!2 kommentarer:

  1. Men Å vilken vacker utsikt!! Ni verkar bo precis sådär som jag drömmer om att bo ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja huset i sig är inte så speciellt, det bästa med det här huset är helt klart utsikten! Men sen är ett ju lite så att utsikten är svår att ändra på men huset går att förändra!

      Radera