söndag 1 mars 2015

Pynta med papper

Jag tycker om att ändra om här hemma. Det är inte så att jag hela tiden köper nytt, utan jag är ganska duktig på att flytta runt och byta plats på saker. Det kan göra så mycket för rummet att bara byta plats på några möbler eller lägga fram andra kuddar. 

En sak som då är perfekt för mig är att pynta med papper. Detta för att jag gillar sådant som kan hängas upp utan att det behöver betyda massa fula märken i tapeter och så vidare. Då papper knappt väger något är det så lätt att hänga upp för att sen ta ner och byta ställe när man ledsnat. Oftast krävs bara en nål eller häftstift eller kanske en tejp vid upphängning så några märken blir det knappt. 

Här kommer några exempel.


Ett flaggspel jag gjorde av den tapet jag lyckades få loss från de väggar vi rev i hallen. Flaggspelet kan man hänga lite varstans, jag har det nu hängande bredvid en gardin.


Här har jag fäst ett lång lina och med klädnypor satt upp ett antal månadsbilder jag klippt ut från en almanacka. Lätt att ta ner för att sätta upp något annat. 


I vardagsrummet hänger lite inköpta pappersprydnader. Jag tycker dom är ganska mysiga men samma sak där, väldigt enkla att ta ner när jag vill ha ett annat intryck i rummet. Här syns även min ljusslinga med pappersmuggar, även det ett papperspyssel!


I sovrummet hänger både en girland och en vimpel. Den sist nämnda är lätt att göra själv, det är bara ett snöre och sidor från en gammal bok. Men jag har faktiskt köpt denna på en julmarknad, dock hemmagjord så det är trevligt!

Detta hänger väl uppe några veckor, eller några dagar, beror på vad jag hittar på härnäst!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar