fredag 6 mars 2015

Rolig (men spretig) post

I brevlådan låg diverse läsning för min del. För några dagar sedan beställde jag hem böckerna "Rätt ur jorden" och en bok om sömnad "Love at first stitch" så där har jag massa trevlig läsning framför mig. Förutom det kom tidningen "Åter" vilket är en tidning om självförsörjning och alternativt boende på landsbygden. Den sista tidningen "Räddningsledaren" kanske kan verka märklig för vissa men inte alls, utan det är kopplat till min utbildning och arbete. Ganska spretig läsning kanske, men att bara ha ett intresse det är supertråkigt tycker jag! När jag ändå är inne på tidningen "Åter" vill jag tipsa om ett så kallat utflyttarbrev som både finns att läsa i tidningen och på internet. Albin Holmberg flyttade för fem år sedan från stan ut på landsbygden till gården Marstorp i Västerbotten. Säger inte så mycket mer än att det är inspirerande läsning och ni kan läsa själva på hans blogg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar