onsdag 27 maj 2015

Somriga tecken

Vädret i stort ger en inte känslan att man snart är inne i juni. Det har varit ganska kallt och blåsigt, det är endast vissa stunder när solen är framme man känner lite värme. Förutom solen finns det vissa små tecken som ger en hopp om att sommaren faktiskt är på intågande.


Igår tog jag in säsongen första rabarber och bakade en härlig kaka, det är solklart tecken känner jag!


Ett annat litet tecken är dessa blomplanteringar. Att faktiskt kunna plantera blommor utomhus utan att de ska dö av frosten känns som ett sommartecken här i norr. Jag planterade detta igår och blev så nöjd med den gamla hinken jag hittade i en lada härom dagen.


Träningen har flyttat utomhus helt och hållet. Löpning eller styrketräning spelar ingen roll, allt körs utomhus och det är ett somrigt tecken för mig.


Vi har precis tagit ut innerfönstren i köket och har för första gången haft fönstret öppet. 

Nu till det tydligaste tecknet. Ljuset är tillbaka! Jag vill aldrig gå och lägga mig nu när det börjar vara ljust dygnet runt, och det är sommar för mig!


2 kommentarer:

  1. åh vilken härlig springbild!! jag står i valet och kvalet om jag ska ta ut innerfönstren, vi eldar fortfarande ibland tex imorse när vi hade 15 grader inne.. hur kan ni ha så varmt?! orättvist :)

    SvaraRadera
  2. Ja den blev väldigt härlig! Ja du jag vet inte om det är så varmt egentligen..vi kanske bara tar ut dem för att det ska kännas som sommar;-)

    SvaraRadera