onsdag 17 juni 2015

En tro på framtiden

Jag drömmer om att få kunna få se min hemby så som den såg ut för 100 år sedan. 
Undra om inte jag passat bättre in där än vad jag gör idag?
Jag kommer aldrig få uppleva den tiden, med alla människor och all rörelse som här fanns då.

Nej, den tiden kommer inte åter men jag vägrar att se att tiden passerat för gott för landsbygden.
Jag tror, och måste tro, att det fortfarande finns möjlighet till liv och rörelse ute i byarna även i framtiden. 
Det kommer aldrig bli precis som förr men det måste det inte heller. Det kan bli bättre.


 5 kommentarer:

 1. Hej, jag håller med dig så himla mycket. När folket i byn berättar hur det var förr i tiden så önskar jag så mycket att tiden gick att spola tillbaka och att man fick uppleva det! Jag vill inte se tomma ladugårdar och ännu värre sådana som snart rasar, jag vill inte se övervuxna åkrar och jag vill inte bara se pensionärer. Jag vill se en levande landsbygd! Vi får hålla tummarna att vi går mot bättre tider!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så härligt att höra att det finns fler som mig! Vi får hålla tummarna och se till att inspirera andra att följa vår väg :)
   //Hanna

   Radera