tisdag 23 juni 2015

Expressen!

Titta här vilken trevlig grej!
 
Flera av våra bilder finns på Expressens "11 måsten du inte får missa i Ångermanland".
 
Kika vetja!
 
 

Denna bild är från Skalmsjö, tänka sig va!2 kommentarer:

 1. Hej Hanna! Vilken fin blogg du har! Vi är för tillfället jättesugen på att flytta ut på landet o jag googlar på allt från hemnet till egna höns o framtidens skola i Bredbyn. Mycket av det finns ju på din blogg! Du får kika in på "min" blogg också! grundtjarn.com
  Ha det bra i sommar!
  Hälsningar Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sofia! Tack så mycket och vad roligt att du lämnade en kommentar till mig! Är det dig jag träffade på mötet härom veckan? Kopplar som samman dig med din sida :) Så bra att min blogg kan vara lite till hjälp och förhoppningsvis inspirera, det är just det som jag vill den ska göra. Hoppas du får en fin sommar!

   //Hanna

   Radera