tisdag 28 juli 2015

Bärspaning

Då var man tillbaka till jobbet igen. Det är såklart underbart att vara ledig men det är ingen vits att gråta över att semestern är slut. Tvärtom, jag är nöjd över det som varit och fortsätter göra det bästa av tiden.

Gårdagskvällen var riktigt fin och vi tog fyrhjulingen till skogs för att undersöka bärläget.


Om det något jag verkligen tycker om så är det att plocka hjortron. Mygg och sådant elände spelar ingen roll det är något visst att gå på myren och plocka de där härligt lysande bären. Jag undrar om det inte doften av myren jag tycker om. Eller kommer det kanske från barndomen, alla stunder med min farmor och farfar där på hjortronmyren. Hur som helst ser jag framemot lite hjortronplock.


Men jag får vänta lite till innan det är dags. Hjortronen är ännu inte mogna.


Vi spanade även in blåbärsläget och det såg inte så dumt ut. Jag provsmakade med det är inte riktigt dags för plock ännu.


Fast hundarna sa inte nej, varken till hjortron eller blåbär. Tänk om det plockat åt en istället för att äta, då hade det minsann gått undan!


Innan vi åkte hem så tog Mårten och Alva en liten tur på en SUP.


Själv traskade jag i kohagen ner till sjön för att foto Mårten och Alva.


Hittade en annan fotomodell på vägen! 


Fin avslutning på denna måndag.


2 kommentarer:

 1. Åh vilka underbara bilder! Riktig livskvalité!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din kommentar Sofia! Ja, det är verkligen livskalité för mig!
   //Hanna

   Radera