lördag 11 juli 2015

En fredag i bilder

Eller åtminstone en halv fredag i bilder. Vid lunchtid kom vi hem efter att ha varit någon dag hos Mårtens föräldrar. Väl där passade vi på att åka till en dansbana för att dansa bugg, vilket är ett av många gemensamma intressen vi har. Men åter till igår. 


Vid lunchtid kom vi hem till ett nystädat hus. Alltid så skönt!


Vädret har inte varit det bästa de senaste dagarna men vad gör det, jag tycker man måste försöka njuta ändå, både av sommaren och ledigheten. Att ha fönstret öppet och låta ljud och dofter spridas in, det ger mig sommarkänsla.


Såklart passar jag också på att gå barfota.


Vi åt jordgubbar och drack kaffe, både efter lunchen och middagen. Det gäller att passa på!


Jag och min brorson lekte och tittade till hönsen som bor hemma hos oss för tillfället.


Efter det dagliga träningspasset var det dags för en tur på hästryggen för min del.


Jag och mamma tog en skogstur.


Vi avlutade kvällen med att åka på älgsafari på skogsbilsvägar med min yngre bror och hans flickvän. Inga älgar fick vi se men väl nya "sup-ställen" där vi kan åka och paddla. Sen var det god natt för vår del.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar