torsdag 23 juli 2015

Fint skrot

För några dagar sedan fick vi en blomma av en fin vän, men det var nog själva krukan jag fastnade mest för. 
Ja, visst träffade hon rätt med denna fina gamla kaffeburk till oss! 

När jag hittar fina burkar på loppisar vill jag inte så gärna plantera i dem för att jag är rädd att förstöra dem men som i det här fallet när det saknas lock och burken är ganska sliten är ju detta en toppenidé!


Jag blev så inspirerad av denna kaffeburk så jag började leta efter gammalt "skrot" här hemma att kunna plantera i. 
Bland annat hittade jag denna rostiga gamla godisburk.


Jag planterade två blommor i den och vips fick jag en fin utekruka. Mjölkkrukan hittade jag hemma på föräldrarnas gård och den fick jag låna. Blommorna i den växer i massor runt huset hemma hos mig.


Sedan tidigare har jag planterat i denna gamla gryta. Den stod här på gården när vi flyttade in. I år  växer ett gäng kryddor i den.
På min "skattjakt" hittade jag även en kaffepanna på min från kockum som både var rostig och ful inuti så den använder jag nu som vas. När det inte finns några sommarblommar kan jag plantera en blomma istället.

Ja, inte är det så dumt att kunna återanvända sådant som folk slängt ut och inte längre vill ha! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar