tisdag 14 juli 2015

Sånt jag blir glad av


Här om dagen fick jag denna lilla berättelse sänt till mig och blev så glad för den charmiga historien om min hemby men även för att någon tog sig tid att skriva det till mig.

"Ska berätta en sak för dig. I min ungdom var jag dansbandsmusiker och på äldre dar tog jag upp musiken igen och spelade för pensionärer på deras motionsdanser, och flera gånger spelade vi på Bygdegården i Skalmsjö. En gång stod jag ute och rökte innan vi började spela, då kom en tant och en farbror med sparken, satte upp den i snödrivan och gick in för att dansa."

Jag är verkligen glad att vissa av er väljer att lämna en kommentar här på bloggen eller skriva ett mail till mig. Fortsätt väldigt gärna med det, säg bara "Hej", fråga om något eller berätta om ett minne ni har från omnejden!


3 kommentarer:

 1. Visst är det kul med kommentarer! Själv vill jag säga hur fin din bild på blåklockorna är! Även Norgebilderna var mycket fina.

  SvaraRadera
 2. Tack! Vad glad jag blir! Hur gick det med din norrlandsturné? :)
  //Hanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den ligger framför mig ännu. En vecka jobb kvar och sedan ett par veckor semester med Urkult som första anhalt. Sedan en sväng till Stekenjokk och Vildmarksvägen plus en del annat. Fullt möjligt att jag passerar Skalmsjö på väg till Urkult. Jag brukar ta lite olika vägar dit.

   Radera