tisdag 25 augusti 2015

Att ta tillvara på sista sommarkvällarna

Ja, vi hade bestämt oss för att verkligen ta vara på den varma, soliga kvällen. Det är inte säkert det blir så många till. Direkt när jag kom hem efter jobbet tog jag på mig löparskorna och jag och Alva sprang till Hällvattnet. Där väntade Mårten på oss och när vi kom fram hoppade vi i vattnet. Ja, inte Alva, hon är inte överförtjust i att bada direkt. Detta är verkligen ett härligt sommarminne vi tar med oss.

Mårten hade förberett middag så när vi kom hem var det bara att sätta sig till bords, ute såklart. Vi festade sedan loss på jordgubbar och glass i solskenet.


Vilken kväll va!


Jag avslutade det hela med hallonplock.

4 kommentarer:

  1. åh vad härligt!! Blir så glad av dina bilder. :)

    SvaraRadera
  2. Bilderna är så fina och klockrena! De beskriver en tillvaro så fin!

    SvaraRadera