söndag 9 augusti 2015

SUP i Salusand

Fredagskväll var vacker, det varmt och lagom med vågor. Vi tog var sin SUP och begav oss ut på vattnet. Det var första gången vi provat att surfa med våra brädor och det var så roligt. Ett nytt härligt sätt att använda dem på. Jag längtar redan till nästa gång!

Tyvärr har jag inte några bilder från själva surfingen eftersom jag själv var ute i vattnet. Tog några bilder på Mårten innan jag själv slängde mig ut i havet.På lördagsmorgonen var det dags igen. Det var en hel del vågor men vi valde att paddla istället. Bilderna är tagna med Mårtens mobil och är inte tipptopp men det var så härligt där ute på vattnet att jag bara måste visa dem. Det var en riktig utlandskänsla och då är vi bara någon minut bort från Mårtens föräldrar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar