lördag 5 september 2015

Den bästa av måltider

Potatis, kålrot, broccoli, gurka och paprika direkt från trädgårdslandet och köttfärs från föräldrarnas gård blir tillsammans den bästa av måltider. Allt så när som på mjölkprodukterna och kryddorna är vårt eget. 


Tänk förr, då var detta inte ett dugg konstigt utan det normala om man bodde på landet.
Idag skulle däremot vår rätt, potatis och köttfärsbiffar kosta en massa på en innekrog i Stockholm! 


2 kommentarer:

 1. Så var det nästan för mig när jag växte upp. Mina föräldrar odlade sin egen potatis och hade nötdjur, höns och dessutom jagade och fiskade de. Mjölken hämtade vi i en hink från grannbonden. Den var rejält fet och doften i mjölkkammaren var inget vidare... ;) Då tyckte jag att mina kompisar hade det lyxigt som fick korv och makaroner till middag, nu förstår jag såklart bättre och försöker ta oss tillbaka till hur jag hade det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja där ser man. Men det är väl lite sådär det fungerar, det är inte fören man får andra perspektiv på saken som man upptäcker att man faktiskt uppskattar och saknar något.

   //Hanna

   Radera