tisdag 15 september 2015

Höstlugnet


Det är trist att sommaren är över men det härliga är att jag verkligen tycker om hösten på samma gång. Dagarna kan vara så friska och klara och det är väldigt vackert när naturen skiftar färger. Det som är lite tråkigt är att det blir så mörkt på kvällarna nu mera. En bra pannlampa när man är ute och massa ljus inomhus gör susen. Allt har sin tid och det väl lite det man tycker om egentligen.


Jag känner också ett större lugn nu än vad jag gör mitt i sommaren. Det är extra mycket som ska hinnas med under maj, juni, juli och augusti men nu, mitten av september, känns det bra mycket lugnare. Nu känns det som jag kan få lite ro att göra saker inomhus. På sommaren har jag inte en gnutta lust för det, om det inte regnar förstås. Jag har redan börjat röja lite i köksskåpen och skafferiet, för nu är jag sugen på ordning och reda!


När det kommer till uteaktiviteter för tillfället så är det bärplockning som står högst på listan, nu är det röda vinbär och lingon som gäller.


Även om det blir mörkt tidigt så har vi haft helt underbara kvällar i september. 


Det är inte bara en kväll både sjön och himmeln gått i rosa.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar