torsdag 24 september 2015

Mitt fina skåpDet här är nog mitt favoritskåp. Det är köpt på loppis och var då målad i en hemsk brun, tjock färg. En gång i tiden har det väl stått inomhus men åren innan jag köpte det stod det troligtvis i någons verkstad med tanke på hur det såg ut.Jag slipade och målade om det i en linoljefärg som jag själv blandade. Det går inte riktigt att säga vad det är för färg, åt hållet "blå-grå-lila"! Jag är så glad jag vågade mig på detta färgval för det är nog främst tack vare färgen jag tycker om skåpet så mycket.


Den här underbara virkade pläden har mamma gjort åt mig. Med sina färger passar den utmärkt ihop med skåpet.


Prylarna på skåpet kommer och går, eftersom jag tycker det är så roligt att "skylta om", men just nu står här en ärvd gammal radio och en lampa införskaffad på loppis.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar