måndag 26 oktober 2015

Barn- och djurvakt Mina föräldrar var bortresta i helgen och jag tillsammans med min yngre bror Axel turades om att ta hand om alla gårdens djur. Förutom korna är det hästar, hundar, katter och hönorna såklart. Det blev mitt göra på fredagkvällen.

Lördagen började mycket trevligt. Kombinationen dimma och sol skapar magi.
Eller vad säger ni?


På eftermiddagen fram till sena kvällen skulle jag och Mårten vara barnvakt till mina brorsbarn. Vi passade på att vara ute i det fina vädret.


Min bror Axel hämtade i fredags hem sin nya hund, norrbottenspetsen Otto. Har ni sett något så sött, som ett litet gosedjur!


Freddi och Mårten klappar lilla Otto.


Vi fick se en vacker solnedgång innan det var dags att göra iordning middag. Allt gick bara finfint under kvällen, bygga tågbana, titta på barnpogram, byta blöja och så vidare. Det härligt att få vara en del i barnens liv och att hänga med när de växer upp.

Söndagen fick bli lugn och innehöll diverse pyssel. Mer om det en annan gång!

4 kommentarer: