torsdag 22 oktober 2015

Något nytt

Att av bloggens viktigaste syften är att inspirera om ett liv på landsbygden. Det är viktigt att människor, främst unga, ser att det går, att det finns folk som väljer landet i första hand. Jag vill även lyfta fram att går att driva företag på landsbygden. Goda exempel tror jag kan vara något väldigt nyttigt ur den aspekten.

Jag kommer därför börja med något nytt.

I mina inlägg som jag kommer benämna "Landsbygdsporträtt" har jag som avsikt att lyfta fram inspirerande människor som på ett eller annat vis bor eller verkar på landsbygden. Människor som inte är rädda för att göra saker på annat vis, att inte följa strömmen. Jag tar gärna emot tips på personer ni tycker borde synas här. Kom ihåg att det är personer som bor och/eller verkar på landsbygden som är aktuella!

Snart får ni läsa om första personen!

 Inga kommentarer:

Skicka en kommentar