torsdag 5 november 2015

Det bidde en klänning

Jag tycker om att leta tyger när jag går på loppis, för jag tycker om att sy och vill gärna ha lite på lager. Ja, oftast är det gardiner eller kanske lakan jag hittar men det fungerar alldeles utmärkt att sy av. Även om jag tycker om att sy har det inte blivit så mycket av den varan. Jag kan därför inte säga att jag är något proffs, men jag lär mig eftersom.  
 
Jag har dock ett mål och det är att sy en del barnplagg till vinterns julmarknad. Ja, det är inte vilken julmarkand som helst utan den allra bästa! Jag och ett gäng från min fina familj och släkt deltog ifjol, här finns bilder från PerOrs julmarknad.
 
 
Det är tyget är från en gardin. Jag tycker faktiskt det passar bättre till barnkläder en gardin.
 

Här är resultatet. Jag är i stora drag nöjd över klänningen. Även fodret och knapparna är handlade på loppis.
 

Jag har även börjat knåpa på annat men det visar jag en annan gång.
 

2 kommentarer:

  1. Vilken underbar klänning! Vad roligt att kunna sy egna kläder.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla! Ja det är roligt att sy och speciellt barnkläder för det går så snabbt ;)

      Radera