lördag 28 november 2015

Julpyntningen är i full gång

Igår kväll och idag har jag påbörjat julpyntningen. Det blir en hel del att pyssla med, inte för att det gör mig något, snarare tvärtom. Jag tycker man behöver det här för att kunna känna någon julkänsla. Än ligger ingen snö här tråkigt nog. Just nu snöar det men vad spelar det för roll när knappt är någon minusgrad. Nej, riktigt inneväder är det. Ljusslingor, glögg, julpynt är vad som behövs.


Julgardiner ska upp och andra textilier byts ut.


En minigran har jag tagit in i väntan på den stora.
I övrigt har jag plockat in mycket enris och stoppat i olika vaser.

Bästa nytillskottet bland mitt julpynt är en hel drös med fantastiska små julkort från förr.
Är de inte ljuvliga?


Vad passar inte bättre än att önska er alla en God Helg med ett av de fina korten!

(Ser ni vem som är konstnär? En viss M Rödström...)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar