lördag 21 november 2015

När kontoret flyttade hem

Ibland kan jag jobba hemifrån, som mest åker jag ändå till jobbet men att någon gång arbeta hemifrån blir verkligen till en guldkant i vardagen. I första hand för att det är väldigt lugnt vilket är skönt när det är mycket som ska läsas och skrivas. Ett plus är att det också är så mysigt, speciellt den här årstiden.

När jag startade dagen var det mörkt och kallt ute. Jag eldade i vedspisen, tände lite värmeljus och bryggde kaffe. Sen tryckte jag igång datorn och arbetsdagen startade!


Det blev det allt ljusare och det visade sig bli en av de finaste dagarna på länge. Jag tog någon kort paus på förmiddagen och gick ut. Det var som sagt riktigt kyligt ute och det singlade lite snöflingor från skyn. Är vintern på gång kanske?


På lunchen passade jag på att ta en joggingtur med Alva i solskenet.  Jag sprang till Hällvattnet och tillbaka.


Så här fint var det när jag kom hem igen.


  Sen var det dags att fortsätta arbeta, men efter att fått de där stunderna var det inga större problem!


2 kommentarer:

  1. Per-Arne Jakobsson26 november 2015 11:22

    Du tar fina foton, en del är otroligt bra fångade.

    SvaraRadera