tisdag 1 december 2015

Glesbygdsgirls

Här kommer ett hett tips på facebookgrupp för alla (nu citerar jag beskrivningen rakt av) som känner sig som tjej, glesbygdis, ruralista, bondbrud eller skogsmulla!


Karin Jonsson som startat gruppen med nästan 3 500 medlemmar (vid skrivandets stund) beskriver så här på facebooksidan "Glesbygdsgirls":

Här kan vi be om råd, peppa varandra, tipsa, dela med oss av glesbygdskärlek och diskutera. Den urbana normen påverkar hårt och här kan vi snacka om den eller annat som påverkar glesbygdsgirls.
Det här är en samlingsplats för glesbygdgirls helt enkelt.

Vi är utflyttade från glesbygden, boende i glesbygden..., obygden, landsbygden eller drömmer om det utanför staden. Känner du dig som en glesbygdis och vill snacka om hur det är att vara brud utanför stan: häng med och förgyll!

Som ni säkert förstår är jag medlem och jag tycker det är fantastiskt roligt att läsa, skriva, kommentera och inspireras. Det här sidan är något jag verkligen uppskattar och kan inte förstå att jag inte själv kom på detta tidigare :D

Och du, känner du dig utanför för att du är en "glesbygdsboy" så kanske detta kan ge inspiration att starta en egen grupp...

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar