tisdag 8 december 2015

Några ord

Jag vet att det blir många vackra, glada och positiva inlägg här. Precis som det alltid vore på topp!
Men såklart speglar inte min blogg hela mitt liv rakt upp och ned, vilket jag också tror ni förstår.
Det är inte många bloggare som redovisar sitt allra innersta skulle jag tro. Vissa mer, andra mindre och det beroende på vilket syfte man har med bloggen.

Bara för att jag är nöjd och glad med att bo på landet innebär inte det att jag lever i en problemfri värld. Livet går upp och ned, ibland är det jobbigt eller tråkigt eller kanske både och. Ibland har man en väldigt bra känsla men ofta är det sådär mitt emellan. Så är det om man bor på landet men så även i stan. Det är ingen skillnad, och det är väl just det som är grejen. Det går inte placera folk i fack beroende på var man bor eller var man är uppvuxen. Bekymmer, glada stunder och allt där emellan det har man vilket som.

Jag har valt att att i min blogg inte gå in på vardagens alla små och stora bekymmer eller för den delen allt som händer mig. Det finns andra bloggare som gör det bättre, som har mer tid till det. Där har jag en favorit och det är Jonna Jinton (som faktiskt bara bor 3 mil från mig). Hon är duktig på att dela med sig av sin vardag rakt upp och ned.

Eftersom det finns så  många negativa och stereotypa bilder angående landsbygden har jag istället valt att ge er positiva och härliga glimtar. Jag hoppas det uppskattas!
1 kommentar:

  1. Hejsan , kommer alltid att följa dej ... Kram Mamsen

    SvaraRadera