fredag 22 januari 2016

En fredagkväll i ensamhet

Det är fredag, jobbveckan är slut för min del och jag är hemma. Själv. Ja, jag tycker om att vara själv, så det är inte ett dugg synd om mig. Jag spelar gärna ingen musik utan tycker om när det är tyst. Vissa skulle kanske tycka det att det blir tomt och ensamt, speciellt när man bor långt ute på landet. Men vi också olika, jag behöver den här tiden. Jag vet inte riktigt varför, kanske behöver jag tid att reflektera över saker och ting och det gör jag bäst på egen hand.


Vad jag gör? Jag tassar runt i tjocksockar och försöker få upp värme i huset medan jag fixar och trixar i köket. Tror det får bli "På spåret" senare med en tekopp i handen.


Fast förresten, ensam blir jag aldrig när jag har den här lilla kamraten!Trevlig kväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar