fredag 8 januari 2016

KallgraderBrrr, nu har vi det kallt i landet. Tidigare i veckan hade vi sisådär - 30 på dagen nu är det "bara" mellan -20 och -25 grader. Igår när jag kom hem från jobbet var det bara 8 grader inne! Trodde aldrig huset skulle hinna bli så kallt under dagen. Men det gick an det med, jag eldade i vedspisen och bar fram något element. Sen så är det lite var man gör det till, det är bara att klä på sig lite mer än vanligt. Även när man är inne!Nu är väl inte jag den som lever allra behändigast med tanke på var och hur jag bor, men jag tror ändå det är bra för oss alla att ibland få känna på detta. Att få frysa lite och jobba för att få upp värmen, då inser vi kanske också hur bra vi har det. Helt ärligt känner jag mig nog lite extra levande nu, på något tokigt vis!

Ha en fin fredagkväll!

2 kommentarer:

 1. Fint mönster på fönstret!
  Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Det ser kallt ut, men samtidigt oerhört vackert!
   //Hanna

   Radera