söndag 24 januari 2016

Med skidor på sjön

I helgen har solen, om än tveksamt, lyst in i fönstren. Även om solen kommit och gått har det varit  mycket vackert ute. Min uteaktivitet har bestått av turskidor på Skalmsjösjön både lördag och söndag. Igår var det jag och Alva och idag fick jag sällskap av mamma och hennes hundar.

Det är något speciellt med det där, att kunna ta på sig skidorna direkt utanför ytterdörren och bara skida iväg. Jag får den där speciella känslan, just den känslan som gör att jag inte kan slita mig från den här byn. Det är svårt att beskriva men jag undrar om det ligger något i att jag kommer så nära naturen på något vis. Även om det är lite luddigt formulerat av mig så tror jag säkert att någon av er känner igen sig, speciellt ni som bor på landet.

Här kommer lite bilder!


2 kommentarer:

  1. Fina bilder som vanligt /mamsen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! och jag lyckades fånga dig på din premiärtur :)

      Radera