lördag 20 februari 2016

Hemmets lag och annat charmigt


Jag hinner så sällan springa på loppis men i veckan hann jag faktiskt fynda denna vackra bricka.Det här med tradera har jag aldrig fastnat för. Men så var jag ute efter en specifik sak för någon vecka sedan och lyckades hitta den på tradera bland det första jag gjorde. Vad det är kommer jag visa vid ett annat tillfälle. Jag bjöd också på denna söta, lilla bonad. Jag fick hem den och är verkligen så nöjd. Den är glad och härlig och passar utmärkt i köket.


Jag såg den här på tradera och tyckte den bara var för underbar. "Hemmets lag" står det som rubrik och sen radas det upp 4 paragrafer som mannen i familjen ska förhålla sig efter. Sköter sig mannen inte så är har kvinnan enligt § 5 rätt att se till att han får det straff han förtjänar!


Jag tippar på att den kan vara gjord på 50-talet och med tanke på att den är gjord under den tid kvinnan skötte det mesta i hemmet tycker jag den är härligt fräck! Hur som helst kunde jag inte motstå den och nu kommer den hängas på lämplig plats i köket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar