torsdag 10 mars 2016

Att komma hem från jobbet en kväll i marsEfter en bilfärd på ungefär en timme kliver jag ur bilen hemma på gården och vet ni vad, solen lyser ännu! Den är på väg ner bakom berget, men ändå en liten gnutta sol! Även om solen gick ner nu så är det ett tag kvar innan det blir riktigt mörkt här ikväll. Nog är vi på väg mot ljusare tider allt.


Himlen färgas allt mer orange efter att solen gått ned. Jag kan följa skådespelet genom mitt köksfönster.


Middagen är äten och jag avslutar med en kaffekopp av bästa sort. Vi maler alltid bönorna och skummar mjölken, vardagslyx varje dag! Till det en liten hallongrotta som jag bakade i helgen. Bra uppladdning inför veckans cirkelträning. Ja precis, jag åker en dag i veckan till grannbyn Myckelgensjö och är ledare för ett gäng glada motionärer. 

Så där, det var en kväll i mars.
Vad gör du ikväll?

10 kommentarer:

 1. Vad mysigt det ser ut!
  Själv blir det oftast en kopp te framför datorn och kollar någon tv serie, spanar ut då och då för att se om det är något Aurora på gång :)
  Jag dricker också kaffe från bönor som jag maler själv här hemma, fast på morgonen, det är så gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter härligt! Mycket norrsken där du bor?
   //Hanna

   Radera
  2. Nästan varje natt är det något sken, oftast något band över himlen. Brukar alltid kolla upp på väg till utedasset! Inatt var det verkligen en show, jag brukar sätta ut min go pro på time lapse då jag inte orkar vara uppe så sent :)

   Radera
 2. Vilket ljuvligt inlägg!

  SvaraRadera
 3. Så fint skrivet :) Trots att vi har haft det ganska ljust både på morgnarna och eftermiddagarna någon månad här så är det helt underbart att läsa om att det håller på att ljusna uppe hos er i Sverige! Känslan av att solen äntligen kommer ur sitt ide efter vintern är så mycket starkare i Norden än här i Bayern. Saknar den känslan lite.
  Hälsningar Linnea

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Den känslan är väldigt stark här, alla (de flesta iaf) blir så mycket piggare och gladare! Inte bara solen som kommer ur sitt ide utan även människan :)

   Radera
 4. Så mysigt att ha lite gruppträning i grannbyn! Vi har också tabata i den lilla gympasalen i byn som min pojkväns syster håller i, superkul =) Kom att tänka på en fråga jag har, hur klär du dig när du är på jobbet? Är klädstilen lik den du har hemma ? =) Kram och trevlig helg !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter jättehärligt! Roligt med en fråga :) Verkligen inte, men detta för att jag har uniform. Jag jobbar på en brandstation :) Men annars hade jag haft det!
   Hanna

   Radera