tisdag 15 mars 2016

Ett hejdundrande norrsken

Vilket hejdundrande norrsken det var igår och jag höll på att missa alltihopa! Ja, jag hade faktiskt krupit ned i sängen då jag fick SMS av min kompis Ingela i grannbyn.  Hon skrev att jag skulle gå ut och ta med kameran. I pyjamasbyxor och täckjacka sprang jag ut och fick se ett otroligt skådespel på skyn. Norrskenet rörde sig runt och skiftade både form och färg. Ja, jag borde gått och lagt mig eftersom jag kliver upp vid 5 men jag kunde inte! Ni förstår säkert varför.9 kommentarer:

 1. Att få uppleva norrsken någon gång i livet står på min bucketlist! :) Jag har aldrig ens varit i närheten detta väcka magiska ljusspel.
  /Linnea

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas du får vara med om det någon gång!!

   Radera
 2. Åh vad fiiiint! Älskar norrsken, det är magiskt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, det var riktigt fint och som du säger något speciellt.

   Radera
 3. Hörde ni hur norrskenet sprakar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det hörde jag faktiskt inte! Man kan alltså göra det?! Måste tänka på det :)

   Radera
 4. Så häftig upplevelse det måste vara! Väldigt vackra bilder

  SvaraRadera
 5. Alltid härligt att få see Auroran. De senaste åren här så har det varit extrema Aurora shower runt just denna veckan! För ett par år sedan så var det en fantastisk show, och då kunde jag höra Auroran. Men det är ända gången :)

  SvaraRadera