torsdag 17 mars 2016

I mars för ett år sedan

Nu är det grått och slaskigt ute. Såna här dagar känns det inte som vinter men det känns samtidigt som det är ett bra tag till riktig vår.  Om jag fylldes av energi under helgen som var, så ger detta mig motsatt effekt! Snön kunde gärna få ligga en bra tag till för min del. Jag kikade tillbaka i arkivet för att se vad jag la upp på bloggen den 17 mars ifjol. Trevligt nog dök ett riktigt soligt minne upp! Ja, för ett år sedan gjorde vi en supertidig kajakpremiär i Örnsköldsviks vackra skärgård. Det var två otroliga dagar där man mitt i dagen kunde klara sig med enbart t-shirt på sig.  Jag tänkte att detta minne även kunde glädja er!

  2 kommentarer:

 1. Det ser helt fantastiskt ut! Man kan inte tro att det är mars månad på bilderna! :) Härligt att ha så nära till skärgården! :) Vi har en Canadensare som vi brukar paddla ut med där på vårkanten när isarna släppt. Det är så himla fridfullt! :) Ha en fin fredag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Det var några helt galna dagar, man trodde inte det var sant! ja det är en himla fin skärgård här, den kan jag verkligen rekommendera för andra som vill upptäcka fin skärgård. Låter mysigt att glida runt i canadensaren :)
   Ha en fin dag!

   Radera