lördag 26 mars 2016

Långfredagspimpling


Efter en morgonkaffekopp i solen så packade vi väskorna med tjockkakor, choklad, kaffe, pimpelspö och annat smått och gott.


Grannbyn Långsele ordnade pimpeltävling på Skalmsjösjön och vi tänkte vara med. Att pimpla är normalt inget jag lockas av, det är lite för långsamt för min smak. Men nu var det på hemmaplan och i strålande solsken! På isen träffade vi många vi känner, bland annat mina bröder och min brorson. 


Freddi var verkligen laddad och hade bestämt sig för att det var en haj han skulle dra upp.


 Mårten fick en abborre och lyckades få sig ett pris under prisutdelningen. För mig gick det trögt, inte ett napp. Men jag var inte ett dugg ledsen, jag vann istället första pris i lotteriet! Långsele hade ordnat superfina priser och jag vann en låda full med ätbara ting.


Fikastund!


Ganska mycket njutning i den bilden!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar