onsdag 30 mars 2016

Odlingssäsongen är igång


Ja i helgen såg jag till att peta ner lite fröer. Det som försås i år är kålrot, paprika, broccoli och lite minigurka som jag hoppas på att kunna ha i små krukor inomhus. Jag ha nämligen inget eget växthus. Hos mamma och pappa kommer det däremot både finnas gurka och tomat.


Vet ni vad, jag har provat på att spela in lite klipp. Världspremiär för lite video på bloggen!
Ett klipp på hela 1,5 minut! Haha! Men man måste ju börja någonstans.6 kommentarer:

 1. Vad kul att du gjort en video! :) Ser så himla mysigt ut där du står och grejar med fröerna! Visst är det underbart nu när ljuset är tillbaka och man börjar planera för odlingssäsongen 2016?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du gillar det! Det är verkligen helt underbart med ljuset, allt känns så mycket enklare den här tiden på året :)

   Radera
 2. Jag kommer missa odlingssäsongen detta år eftersom jag kommer flytta! Men tidigare år har jag börjat odla inomhus i April, örter, zucchini, ärtor, gurka osv. Jag har växthus men har inte kunnat ställa ut växter där förrän i mitten till slutet av maj eftersom vi fortfarande brukar ha vissa nätter runt nollgradigt då. Ska försöka se om jag kan börja odla i slutet av Maj istället, men känns lite sent. Jag får se helt enkelt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får testa dig fram, det kanske något som är villigt att växa då :) Annars kommer det ju fler år!

   Radera
 3. Hittade hit via glesbygdsgirls och tittade in ..ska läsa 🙆

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera