tisdag 22 mars 2016

Var modig

Mitt armband som jag beställt dök upp i min postlåda idag. 


Armbandet kunde nog inte dyka upp mer lägligt med tanke på dagens fruktansvärda händelser i Bryssel. Men armbandet köptes såklart inte av den anledningen. 

Varje dag och varje minut är det någon som kämpar med något. Det kan var du, det kan vara jag och det kan vara mannen som sitter på parkbänken. Det kan vara något som ses som smått i vissa ögon och det kan vara stort, så som händelserna i Bryssel. Ingenting är att förringa. 

I dessa sammanhang kan mod faktiskt betyda allt. 

Be brave - var modig

2 kommentarer:

  1. Så fint skrivet Hanna, din text uppskattas verkligen! Jag skulle nog behöva ett sådant armband också, jag känner att jag behöver lite extra mod som jag har svårt att finna inom mig just nu. Ta hand om dig!

    SvaraRadera
  2. Så fint att höra :) Jag tycker om att ha såna här ting nära mig, ett ord eller ett smycke som på något vis betyder mycket för mig. Det ger mig lite extra styrka. Skulle du vilja köpa ett armband så är det Daniel Swords smycken.
    Kram!

    SvaraRadera