onsdag 27 april 2016

Det gröna rummet
Eller rummet, snarare kanske man kallar det övre hall. Här är kan man lugnt säga att det är grönt och skönt året om.


I helgen städade jag här uppe och la på en fräsch matta. Jag passade i samma veva på att ta några foton för att visa er.


Alva är såklart med på ett hörn, jag tror hon älskar trasmattor lika mycket som jag gör! Ni ser skåpen/bokhyllan bakom henne, det kan man säga är ett "gårdsfynd". Det stod i ett hus som mamma och pappa äger men det användes inte. Hos oss kom den verkligen till pass. 


Här förvarar vi våra böcker och bland annat dessa roliga kataloger från förr. De har tillhört min farmor och farfar och det är faktiskt väldigt roligt att bläddra i dem. Man kunde beställa allt mellan himmel och jord, så fascinerande!


Visst är mattan urfin? Jag har såklart hittat den på loppis, kostade väl några tior som vanligt.


Den här söta koftan stickade min faster till mig en gång i tiden. Jag tycker det är så fint att inreda med kläder så här har den fått sin plats.


I den här byrån förvarar jag gardiner, den tillhör egentligen mamma men får bo hos oss!

3 kommentarer:

  1. Påminner om min barndom med golvplankor och trasmattor.

    SvaraRadera
  2. Så himla mysigt och hemtrevligt! Älskar trasmattan och den lilla koftan! :)

    SvaraRadera