lördag 16 april 2016

Från hav till skog

Förra söndagen hade jag laddat upp för en sådant där "det som hänt i helgen inlägg", men blev inget av det. Jag blev istället sjuk, ja faktiskt så pass krasslig att jag fick lov att göra en visit på sjukhuset under några dagar. Men nu är jag tillbaka, med ganska så mycket energi i alla fall. Även om det är vecka sedan tänkte jag dela mitt inlägg då det var en sådan fin blandning från hav till skog.


Vi började i vid havet i Salusand, en strålande vacker morgon.


Vi promenerade längs stranden och stannade och drack kaffe. 


Efter lite shopping rullade vi inåt landet och landade i Skalmsjö.


Söndagmorgon kickstartades med en löptur efter frukost. Jag tycker verkligen om att jogga och det känns alltid så inspirerande när det börjar bli bart på alla vägar.


Det var varmt i luften och jag hängde tvätten ute, vårkänslor så det skriker om det!


Jag cyklade sedan över till mamma och pappa för att kolla in odlingarna och för att sen ge mig ut på hästryggen. Det växer så det knakar, tyvärr har de fått lite för mycket värme så vissa har dragit iväg alldeles för långt i höjd. Men det ordnar sig.


När jag skulle ut till stallet fick jag sällskap av Räser, en av mammas och pappas två katter. Jag vet inte hans exakta ålder men han är hur gammal som helst!Sen var det dags att ta in hästarna och göra dem i ordning.


Att rida ut i naturen är faktiskt något av det mest avkopplade för mig, helt underbart.


Lite mys med Alva innan jag cyklade hem igen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar