måndag 4 april 2016

Om pelargoner och en livsnjutare


Igår var det hög tid för mig att plantera om mina stackars pelargoner som har övervintrat på övervåningen i huset. Inte hade jag tänkt på att fixa blomjord men det hade mamma så hon kom förbi med en hink till mig.


Solen sken och värmde så pass att jag kunde vara ute i enbart t-shirt. Alva gjorde såklart mig sällskap.


Hon låg bredvid  mina planteringar och visst ser hon ut att verkligen njuta av solen - En riktigt livsnjutare den där damen!


Det var en hel drös som skulle få ny jord och vilken lättnad att få detta gjort. Jag hoppas nu de kommer trivas.


Loppisfyndade fat kommer till användning.


Förresten, ser ni den välmatchande duken!

1 kommentar:

  1. Älskar pelargoner! Detta inlägg får mig att påminnas att jag ska ta upp mina pelargoner från källaren. Har inte hunnit ännu! :) Fina fat till blommorna och duken var ju underbar! Härligt också att stå utomhus och plantera om blommorna!

    SvaraRadera