måndag 30 maj 2016

Helgen som gick


I lördags sken solen för mina brorsdöttrar. Det var deras dag, de skulle döpas och jag och Mårten fick vara med och dela dagen med dem.
 
 
Vi tog på oss våra finaste kläder och åkte till Anundsjö kyrka.
 

Väl där var det påklädning och jag hjälpte den här lilla damen på med sin fina klänning. Vet ni vad, jag har också fått ära att vara fadder till henne. Vilken lycka!

 
Stort leende från min sida när jag får hålla i min andra brorsdotter som skulle döpas!


 Det var så fint rakt igen, vacker sång och fina barn.


Sen var det kalas i Skalmsjö Bygdegård. Storebror spanar in de fantastiskt fina tårtorna.


Ja herregud vilket kalas! Jag tackar och bockar för att jag fick vara med.
 
 
Sen blev det söndag och det blev en utefixardag.
 

Jag sågade ner diverse buskar och gjorde pallkragen redo för sådd.

 
Jag rensade även bland jordgubbsplantorna som jag planterade i en av lådorna ifjol. Det ser ut som dom har klarat sig bra så förhoppningsvis blir det några fler gubbar i år. Och hur rolig är inte Alva då, jag sätter kamera på själutlösning och hon hoppar upp med tassarna på kanten av sig själv! Hon vill vara i centrum!

 
Mina minigurkplantor har växt fint i växthuset hos mamma och pappa. Ja, det har mamma som har tagit hand om dom hittills och det har hon gjort utmärkt. Jag tog hem en planta för att se om den klarar sig genom att stå i ett fönster. Jag hoppas på det bästa.

 
Ja det blev några tagetes i krukor också.
 
 
Efter en löptur kom min vän Ingela förbi. Hon hade köpt med sig thaimat och kvällen avslutades på bästa viss med god mat och massa surr!
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar