söndag 8 maj 2016

Tidig sommar med SUP och tältnatt

De här dagarna alltså, några helt fantastiska sommardagar där jag likt många andra gått i shorts och linne. Jag har krattat vår gigantiska gräsmatta och i allmänhet försökt snygga till på gården. Igår kväll gjorde jag dock något helt annat. Mårten och jag åkte till Hällvattnet vilket är en sjö som ligger några minuter från där vi bor. Där gjorde vi säsongens första SUP-tur och tältövernattning. Den solnedgången vi fick vara med om var inte alla leka med.
Galet vackert.

Kvällsmys.

Tältplatsen i morgonljus.Till frukost lyxade vi till det med jordgubbar.
Det fina var ju inte slut där, vi åt golunch hemma, fick gofika hos min yngre bror och sen födelsedagsmiddag hemma hos min äldre bror. Nu har man helt klart laddat batterierna för veckan!

3 kommentarer:

  1. Ja jösses, nog var det GALET vackra solnedgångs-bilder....

    SvaraRadera
  2. Vilka underbar bilder, vilken fantastisk kväll det måste ha varit! Gillar kombon korv och vin ;-) Härligt, det bästa av två världar!

    SvaraRadera