lördag 4 juni 2016

Andra odlingsuppdateringen


En kväll tidigare i veckan satte jag ner lite fröer i min pallkrage. En pallkrage med lite rädisor, morötter, sallad, dill och persilja kommer jag ganska långt på. Jag hinner inte riktigt ta reda på så mycket mer än det. Det är en annan sak med sånt man kan spara i jordkällare under året, det kan jag hellre odla mer av.


Idag var det hög tid för mig och mamma att sätta ner kålroten och broccolin som vi förodlat. Vi kommer sen sätta lite rödbetor och majrova, ja såklart även pärer.


Kålrötterna trivdes riktigt bra här ifjol. Vi har faktiskt kvar en del från fjolåret i jordkällaren hos mamma och pappa och de är fortfarande fräscha och fina.


Alva är såklart med. Hon hjälper dock inte till så mycket utan lägger sig någonstans och kollar på medan vi jobbar.


På med vatten.


Sådär ja!


Lite mys i gräset efter att vi jobbat i några timmar.


Sen tog mamma fyrhjulingen och körde hem igen. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar