tisdag 28 juni 2016

En midsommardag på vatten


Under lördagen kastade vi upp våra brädor på takräcket och stuvade in oss i bilen.


Vi åkte iväg till en Stor-Pullsjön, någon mil hemifrån. Det var en ny sjö för oss att upptäcka. Jag hade kollat ut den på kartan och den verkade lagom stor och det skulle även finnas en liten ö.Den visade sig vara riktigt trevlig att paddla i. En del svemygg förföljde oss mot slutet men det är sånt man få ta!Att upptäcka i närområden är bland det bästa jag vet. Det finns verkligen hur mycket som helst bara inom en radie på någon mil! Det här var ett väldigt gott exempel på det.


Mot kvällen blev det bli bastubad i pappas egenhändigt byggda bastu. Är det inte fin så säg! Och när vi väl pratar om något fint så skulle den här kvällen visa sig bli något utöver det vanliga. Värmen höll i sig till sent och himlen ändrade skepnad flera gånger under kvällen (det ser ni fotona som kommer). Vid 10-tiden kunde man paddla på sjön i bikini, ja det kändes som man befann sig utomlands fast bättre eftersom man var hemmavid!


Lite SUP blev det såklart också. På fotot ser ni min faster Gertrud som gjorde sin premiärtur. Det blev tummen upp från hennes sida!


 Bastu varvades med bad och SUP.


Pappa och Mårten paddlar och till höger några modiga simmare. 


Jag och Micke paddlar under sagolika förhållanden.


Ja, vad säger man om det här?


Lite galet, men så vackert!Sista foton från en helt fantastiskt kväll!

3 kommentarer:

  1. Magiskt! Så himla, himla häftigt! Sverige har en magisk natur och som du skriver är det så fascinerande vad mycket fint som finns att upptäcka i ens närmiljö, något man glömmer bort ibland! Tack för att du påminner oss :) Ha en fin onsdag!

    SvaraRadera
  2. Sommarnätterna brukar skapa de vackraste solnedgångarna, speciellt i norr! Jättefina bilder, och kul med SUP. Jag ska prova det i Augusti, verkar skoj!

    SvaraRadera
  3. Så flotte bilder! Og veldig fristende å prøve padlebrett, det ser spennende ut. Liker godt å følge din blogg, med landsbygda i mitt hjerte :-)

    SvaraRadera