lördag 30 juli 2016

Åter från Lofoten och funderingar

Vet ni vad, jag har befunnit mig på Lofoten den senaste tiden. Ni som följer mig på instagram vet ju såklart redan detta eftersom jag delat med mig av bilder där. Måndag morgon förra veckan tittade vi på väderprognosen och såg att vädret såg väldigt lovande ut. Vi började därefter packa och under kvällen startade vi resan. Vi fick helt klart några magiska dagar på Lofoten innan vi styrde hemåt igen. Såklart tog vi en hel del foton och jag kommer i kommande inlägg dela med mig av dessa. Förhoppningsvis får ni i och med det några tips på platser att besöka.


Jag tycker i alla fall det är skönt att vara hemma igen. Det ligger något i det där med "borta bra men hemma bäst". Sommaren är verkligen en underbar tid, det växer och frodas och det finns mycket att göra. Efter att ha varit borta en och halv vecka som märks det så tydligt och i samma veva infinner sig en känsla av att man inte hänger med. Jag vill inte missa något, jag vill vara med och se alla förändringar och skiftningar. Jag vill ta till vara på allt. Men man hinner inte allt, ingen hinner allt. Jag har dock svårt för detta, vad ska jag prioritera i detta egentligen underbara myller?


Se bara hur det växer i pallkragen, jag hinner knappt vända mig om så är lådan full av sallad. När i tusan ska jag hinna äta upp detta? Och bären mognar, hur ska jag hinna plocka allt jag vill plocka? Som ni förstår fortsätter en lång lista med saker jag vill hinna med.


Men att klaga vore fel, det är inte det jag gör. Jag har bara ett behov av att hitta rätt väg, rätt balans. Att leva rakt upp och ner i nuet är svårt även fast det kanske är det man skulle behöva göra.2 kommentarer: